Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Snec transport cereale, furaje, silozuri fibra de sticla
100 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Agritech Slovakia va prezinta gama extinsa de snecuri, care sunt confectionate din otel zincat, sau la cerere din otel inoxidabil.

Mecanismul este pus in functiune prin curele de transmisie sau cu motoare hidraulice. Se preteaza excelent la transportul cerealelor sau a uruielilor pe un ungi intre 0-90 grade.

In functie de necesitate oferim snecuri de diametre si lungimi variabile pe o scara larga de urmatoarele tipuri: snecuti tip tub, tip cuva, cu jgheab mobil, cu cos de protectie si cu mecanism hidraulic, cu preturi incepand de la 75 eur/metru liniar.

Pentru anumite tipuri de snecuri, la cerere confectionam si usa de admisie cu actionare manuala sau electrica pentru controlul debitului

Silozurile Agritech au o constructie usoara din fibra de sticla, totodada masiva facand fata cu brio conditiilor extreme de mediu ca de exemplu: raze solare UV si temperaturi de la - 40 grade Celsius la + 140 grade Celsius.

In afara de aceasta silozurile dispun de o izolare, protejand marfa depozitata de umiditate. Durata de viata a acestor silozuri practic este nelimitata, nu se corodeaza si nu necesita cheltuieli de intretinere.

Datorita acestor caracteristici se pot utiliza in diverse industrii:

- zootehnica - depozitare furaje
- alimentara - depozitare - fainuri, zahar, produse grisate
- Chimica - depozitare produse chimice de granulatii diverse

Snecurile de transport flexibile Agritech au o utilitate foarte funa in transportul produselor agricole de tipul cerealelor boabe si uruieli de diverse tipuri.

Pentru o capacitate si un randament maxim, snecul spiralat este confectionat din otel dur, iar tubul din PVC cu densitate mare.
Din Gura in Gura